BJÖRCKSGATAN 43A

posted in: INTERIOR DESIGN

Prošlo je dosta vremena od kada sam zadnji puta sjeo i napisao post. Svakodnevno sam u stisci s vremenom (kao i svi mi) i trčim na sve strane tijekom dana, pa pisanje i objava posta uvijek izvuku deblji kraj.
Nordic Fragments uskoro slavi peti rođendan i moram vam priznati da mi jako nedostaju ti dani kada sam svakodnevno mogao ukrasti to vrijeme za istraživanje i pisanje, inspiraciju, fotografije, tekstove, intervjue.

Kako je moj primarni posao dizajn interijera, uvijek nekako uz kavu nađem tih par minuta da prozujim društvenim mrežama kako bih ostao u toku s trendovima, dizajnom i na koncu da se inspiriram za projekt na kojemu radim, i manje-više uvijek je to samo gledanje fotografija, jer, svi znamo onu staru iz naroda: slika govori više od riječi.

Donio sam odluku koje ću se zaista pokušati i držati, objavljivat ću postove pa i ako ne stignem pisati ili jednostavno nemam ideju napisati neki tekst, ono što vam u konačnici želim pokazati su inspirativni interijeri – na fotografijama. Po statistikama vidim da većina posjetitelja koji dođu na blog ostanu svega nekoliko minuta, samo kako bi (u nedostatku bolje riječi) proskrolali i vidjeli fotografije cijelog stana / projekta, a ne čitali preduge tekstove.

Kako bi jedna moja kolegica rekla: tu smo da vidimo nešto lijepo i to vam želim pokazati.
U nastavku vam donosim fotografije stana koji je mene privukao, nalazi se Göteborgu i jako mi je lijep, a i pokazuje nam da možemo kombinirati različite boje i teksture drva, ali s mjerom i ukusom. I da, to može izgledati jako dobro.

Kako se vama čini, nije li zanimljiv?

 

 

 

styling | Linnéa H. Manaberi, Emma Fisher, Annica Clarmell

photography | Anders Bergstedt

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *