MJESTO ZA ŽIVOT: NATE BERKUS I JEREMIAH BRENT | NY

posted in: HOME TOUR

Prije otprilike godinu i po’ objavio sam post u kojem sam vam pokazao obiteljski dom vrlo uspješnih dizajnera interijera Natea Berkusa i Jeremiaha Brenta u Los Angelesu.
Par je odlučio prodati tu kalifornijsku villu i s djecom se preseliti u New York, u kuću čiji interijer vam danas predstavljam.

Njihov stil uređenja je drugačiji, pomalo eklektičan, izbalansirani spoj svega: materijala, tekstura, oblika. Nisam siguran kako ni kada sam se u njega zaljubio, ali jesam.
Baš imaju oko za detalje i to me jako privlači.

Njihov njujorški dom kvadraturom je nešto manji nego onaj kalifornijski, pa su prilikom preseljenja neke komade namještaja zadržali i ukomponirali u novi interijer, određenu količinu stvari premjestili u njihove urede, nešto su uskladištili, a nešto su na žalost morali i prodati.
U razgovoru za Architectural Digest Nate je istaknuo kako su u prošlom dnevnom boravku imali 30 komada namještaja dok u sadašnjem samo 6 pritom ukazujući na veličinu prostora.

Originalni članak u kojemu možete saznati više detalja pročitajte na poznatom arhitektonskom portalu, a u nastavku vam donosim fotografije i video ovog zanimljivog interijera.

 

 

 

Nate + Jeremiah’s New York Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *