MJESTO ZA ŽIVOT: JENNI KAYNE I RICHARD EHRLICH

posted in: HOME TOUR, PEOPLE

Losanđelski dom modne dizajnerice Jenni Kayne i agenta za nekretnine Richarda Ehrlicha očarao me na prvu.
Kayne je godinama neiscrpni izvor tema svakog modnog insajdera, i otkako je 2002. pokrenula istoimeni brand, potiho je gradila svoj kultni profinjeni imidž na kalifornijskoj sceni. Bila je zapravo pritajena ikona stila zapadne obale sve dok 2006. jedan njezin komad nije pokrenuo lavinu u životima žena diljem svijeta. Njezine su D’Orsay Flat preko noći postale must have komad!
Danas, dvanaest godina kasnije, Kayne je dokazala da ona nije samo jedna cipela, pa čak niti jedna kolekcija, ona je više od toga, ona je pokret; njezin dizajn i filozofija postali su način života.

Sa svojim čistim bijelim zidovima i velikim neprekinutim površinama od drva i kamena, kuća pruža uvjerljive dokaze da čiste linije i jednostavnost dizajna mogu činiti skladnu simbiozu komfora i topline. Vizualni vokabular projekta i paleta materijala određeni su već unaprijed. Podovi su popločani travertinom piljenim uzdužno, strop je odjeven u dijelove pensilvanijske kolibe iz 19. stoljeća, a prozori, klupe i staklena vrata uokvireni su ručno rezanim hrastovim gredama također iz dijelova kolibe. Isti uzorak drva pojavljuje se u dnevnoj sobi, a centralnu os predstavlja unutarnje/vanjski kamin od betona, bogat grubom teksturom drva.

U galeriji fotografija Jennijina doma za koje je zaslužna Pia Ulin uživajte u nastavku!

Hans J. Wegner – Flag Halyard lounge chair

 

 

Photography I Pia Ulin for The Kinfolk Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *